Αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome

Αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome: Πώς να τα απενεργοποιήσεις

Για να απενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε το Google Chrome στον υπολογιστή σας.
  2. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση και πατήστε Enter: chrome://settings/content/popups
  3. Θα ανοίξει η σελίδα “Ρυθμίσεις περιεχομένου – Αναδυόμενα παράθυρα”. Εδώ θα βρείτε την επιλογή “Απαγόρευση αναδυόμενων παραθύρων”. Κάντε κλικ στον διακόπτη δίπλα στην επιλογή για να την ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήστε τα αναδυόμενα παράθυρα.
  4. Αν θέλετε να επιτρέπετε αναδυόμενα παράθυρα από συγκεκριμένους ιστότοπους, μπορείτε να προσθέσετε αυτούς τους ιστότοπους στη λίστα “Επιτρεπόμενοι τόποι”. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη” δίπλα στη λίστα και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του ιστότοπου που θέλετε να επιτρέψετε αναδυόμενα παράθυρα.
  5. Αφού κάνετε τις επιλογές σας, κλείστε τη σελίδα “Ρυθμίσεις περιεχομένου – Αναδυόμενα παράθυρα”.

Από εδώ και πέρα, το Google Chrome θα αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα ή θα επιτρέπει μόνο από τους ιστότοπους που έχετε ορίσει. Σε περίπτωση που κολλάει γενικότερα ο φορητός υπολογιστής σας, αναζητήστε τεχνικούς για αναβάθμιση laptop.

Μερικές πρόσθετες επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε για να προσαρμόσετε περαιτέρω τις ρυθμίσεις των αναδυόμενων παραθύρων στο Google Chrome:

  1. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε την επιλογή “Επιτρέπει πάντα” στη σελίδα “Ρυθμίσεις περιεχομένου – Αναδυόμενα παράθυρα”. Αυτό θα επιτρέψει σε όλα τα αναδυόμενα παράθυρα να εμφανίζονται χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, αυτή η επιλογή μπορεί να εκθέσει τον υπολογιστή σας σε πιθανούς κινδύνους ασφαλείας, επομένως αναλογιστείτε προσεκτικά πριν τη χρήση της.
  2. Μπορείτε να προσθέσετε εξαιρέσεις για τους ιστότοπους που επιτρέπουν αναδυόμενα παράθυρα. Για να το κάνετε αυτό, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη” δίπλα στη λίστα “Απαγόρευση αναδυόμενων παραθύρων” και προσθέστε τις διευθύνσεις των ιστότοπων που θέλετε να εξαιρεθούν από τον περιορισμό.
Διαβάστε  Είναι μια καλή λύση η αγορά Εκθεσιακού iPhone;

Με αυτά τα βήματα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των αναδυόμενων παραθύρων στο Google Chrome σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Θυμηθείτε ότι η απενεργοποίηση των αναδυόμενων παραθύρων μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία ορισμένων ιστοτόπων, επομένως είναι καλό να είστε προσεκτικοί και να επιτρέπετε τα αναδυόμενα παράθυρα μόνο από ιστότοπους που εμπιστεύεστε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *