Ποιες ειναι οι επιλογές για ταξίδι απο την Κέρκυρα στους Παξούς

Ποιες ειναι οι επιλογές για ταξίδι απο την Κέρκυρα στους Παξούς

Τα νησιά της Κέρκυρας και των Παξών βρίσκονται στην Ιονίου Θάλασσα, στη δυτική ακτή της Ελλάδας. Με την Κέρκυρα ως αφετηρία, υπάρχουν αρκετές επιλογές για ταξίδι στους Παξούς, που περιλαμβάνουν καραβάκια, φέρις και ιδιωτικά σκάφη. Στο ακόλουθο άρθρο, θα αναλύσουμε τις κύριες επιλογές που έχετε για το ταξίδι σας από την Κέρκυρα στους Παξούς.

  1. Καραβάκια/Φέρις: Η πιο δημοφιλής επιλογή για το ταξίδι από την Κέρκυρα στους Παξούς είναι με καραβάκια ή φέρις. Υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Κέρκυρας προς τους Παξούς, και η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται από περίπου 1,5 έως 2 ώρες, ανάλογα με την ταχύτητα του πλοίου. Τα καραβάκια/φέρις προσφέρουν άνετη μεταφορά και είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες ή ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν τη θέα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  2. Ιδιωτικά σκάφη: Μια εναλλακτική επιλογή είναι να νοικιάσετε ένα ιδιωτικό σκάφος από την Κέρκυρα για να φτάσετε στους Παξούς. Αυτή η επιλογή προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ανεξαρτησία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας διαδρομή, να εξερευνήσετε γραφικά λιμανάκια και να απολαύσετε την ιδιωτικότητα του σκάφους σας. Πριν νοικιάσετε ένα ιδιωτικό σκάφος, βεβαιωθείτε ότι έχετε την απαιτούμενη άδεια οδήγησης σκάφους και είστε εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς ασφαλείας και τη ναυσιπλοΐα. Μπορείτε να ψάξετε για private boat trips corfu και να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες.
  3. Οργανωμένες εκδρομές: Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε τους Παξούς μέσω οργανωμένων εκδρομών από την Κέρκυρα. Υπάρχουν πολλές τουριστικές εταιρείες που προσφέρουν ημερήσιες εκδρομές με πλοίο προς τους Παξούς. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική αν δεν θέλετε να ανησυχείτε για τη μεταφορά και τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα των Παξών με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ξεναγού και να απολαύσετε μια οργανωμένη και ευχάριστη εμπειρία.
Διαβάστε  Πως παω Κέρκυρα από Αθήνα

Πριν οργανώσετε το ταξίδι σας από την Κέρκυρα στους Παξούς, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα και τις διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς. Επίσης, θυμηθείτε να ελέγξετε τις τιμές και να κάνετε κρατήσεις εκ των προτέρων, ειδικά κατά τη διάρκεια της κορυφαίας τουριστικής περιόδου. Κάντε πιο συγκεκριμένη την αναζητήση σας ως private boat trip Corfu to Paxos και ζητήστε προσφορές.

Συνοψίζοντας, οι επιλογές για ταξίδι από την Κέρκυρα στους Παξούς περιλαμβάνουν καραβάκια, φέρις, ιδιωτικά σκάφη και οργανωμένες εκδρομές. Επιλέξτε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στους όμορφους Παξούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *