Υγρά αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Ένας Oδηγός για να Ξαναγεμίσετε το Vape σας με e-υγρό

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρειάζονται ηλεκτρονικό υγρό για να λειτουργήσουν. Έτσι, αν δεν είναι μιας χρήσης, θα πρέπει να τα ξαναγεμίζετε όταν τελειώνει το ηλεκτρονικό υγρό τους. Για έναν ενήλικα χρήστη που έχει μεταπηδήσει πρόσφατα στο άτμισμα, είναι χρήσιμο να γνωρίζει ποιοι τύποι ατμών χρειάζονται αναπλήρωση και να μάθει πώς να γεμίζει ένα σωληνάριο ή μια δεξαμενή ενός vape. Στην Ελλάδα μπορείτε να προμηθευτείτε υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου από όλα τα καταστήματα με τέτοια είδη.

Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση, υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε, καθαρίζετε ή ξαναγεμίζετε τον ατμοποιητή σας, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή του.

Γιατί τα vapes χρειάζονται αναπλήρωση;

Το ηλεκτρονικό υγρό είναι ένα σημαντικό “συστατικό” ενός vape. Καθώς χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο, το ηλεκτρονικό υγρό θερμαίνεται και παράγει ατμό. Αν έχει τελειώσει τελείως, η συσκευή σας δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και να σας προσφέρει την εμπειρία που θέλετε.

Πότε να ξαναγεμίσετε έναν ατμοποιητή;

Γενικά, η συχνότητα με την οποία ανανεώνεται ένας ατμοποιητής δεν μπορεί να είναι η ίδια για κάθε ενήλικα χρήστη ηλεκτρονικού τσιγάρου και εξαρτάται επίσης από τον τύπο της κάθε συσκευής.

Ως γενικός κανόνας, μπορείτε να ξαναγεμίζετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο όποτε νομίζετε ότι χρειάζεται – για παράδειγμα, όταν το δοχείο είναι μισογεμάτο ή όταν η συσκευή σας σας ενημερώνει ότι πρέπει να ξαναγεμίσει (αν είναι έξυπνη). Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι δύο βασικά πράγματα. Μην αναμειγνύετε διαφορετικά ηλεκτρονικά υγρά και μην αφήνετε το δοχείο σας να αδειάσει εντελώς μέχρι την επόμενη συμπλήρωση, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το πηνίο, το οποίο μπορεί να χρειαστεί αλλαγή. Αν αποσπαστεί η προσοχή σας σε κάποιο σημείο και ατμίσετε χωρίς αρκετό e-υγρό, μπορεί να νιώσετε μια γεύση καψίματος που δεν θα είναι τόσο ευχάριστη όσο νομίζετε.

Διαβάστε  Πώς να Πάτε στους Δελφούς με Πολυτέλεια;

Vapes που χρειάζονται αναπλήρωση

Οι συνήθεις τύποι ατμών περιλαμβάνουν κλειστά συστήματα pod και ανοικτά συστήματα vape, συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών που είναι μερικές φορές γνωστές ως δεξαμενές πλήρωσης από κάτω και από πάνω. Υπάρχουν ορισμένες τεχνικές για την επαναπλήρωση μιας συσκευής ανάλογα με τον τύπο του vape. Ας δούμε πώς να ξαναγεμίζετε κάθε τύπο συσκευής.

Κλειστό σύστημα pod: Πολλά κλειστά συστήματα σε στυλ pod και compact χρησιμοποιούν μια προγεμισμένη δεξαμενή ηλεκτρονικού υγρού, οπότε δεν είναι δυνατή η επαναπλήρωση αυτού του τύπου ατμού. Αντ’ αυτού, το pod θα πρέπει να αντικατασταθεί μόλις εξαντληθεί.
Ανοιχτό σύστημα ατμού: Αυτοί οι ατμοί πρέπει συνήθως να ξαναγεμίζουν μόλις αδειάσει το ηλεκτρονικό υγρό. Υπάρχουν ορισμένα κοινά σημάδια που μπορεί να υποδεικνύουν ότι το ηλεκτρονικό υγρό είναι έτοιμο για ξαναγέμισμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια κατάσταση κατά την οποία η συσκευή αρχίζει να παράγει μια ασθενέστερη γεύση ή όταν απομένει μικρός όγκος e-υγρού καθώς κοιτάζετε μέσα από τη δεξαμενή (αν πρόκειται για διαφανή δεξαμενή).
Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι ανοικτών συστημάτων ατμίσματος που χρησιμοποιούν δεξαμενές πλήρωσης από πάνω και δεξαμενές πλήρωσης από κάτω. Επομένως, η επαναπλήρωση κάθε ενός από αυτούς τους ατμούς είναι ελαφρώς διαφορετική.

Δεξαμενή πλήρωσης από πάνω: αυτό το είδος δεξαμενής μπορεί απλώς να ξεβιδωθεί από τη συσκευή ατμίσματος και να ξαναγεμίσει. Το ακριβές σημείο όπου ξεβιδώνετε είναι το επιστόμιο, το οποίο σας δίνει πλήρη πρόσβαση στη δεξαμενή, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε το ηλεκτρονικό υγρό της προτίμησής σας.
Δεξαμενή πλήρωσης από κάτω: Κατά τη διαδικασία επαναπλήρωσης, αυτές οι δεξαμενές πρέπει να αποσυνδεθούν από το κύριο σώμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, χωρίς να ξεβιδωθεί το επιστόμιο τους. Μόλις αποχωριστεί η δεξαμενή, απλά την γυρίζετε ανάποδα και στάζετε το ηλεκτρονικό υγρό σας μέσα από μια μικρή οπή που υπάρχει ακριβώς για αυτόν τον σκοπό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *