αλλαγη κωδικου στο facebook1

Πως να αλλάξετε τον κωδικό σας στο Facebook

Ο κωδικός πρόσβασης σας στο Facebook είναι μια σημαντική πληροφορία εάν πρόκειται να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο ή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Θα θελήσετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας στο Facebook εάν έχετε έναν αδύναμο κωδικό πρόσβασης, οπότε υπάρχει λιγότερος κίνδυνος να το μαντέψει κάποιος ή εάν θέλετε απλώς να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασης ώστε να έχετε απόλυτη ασφάλεια λογαριασμού.

Η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης σας στο Facebook δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά το περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) του ιστότοπου μπορεί να είναι λίγο περίεργο στη διαχείριση, οπότε μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τα μενού. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε βρει αυτόν τον οδηγό για το πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook, καθώς και πώς να τον επαναφέρετε σε περίπτωση που ξεχάσετε.

Αν είστε ήδη συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις – ασφάλεια και σύνδεση και να αλλάξετε από εκεί το password.

αλλαγη κωδικου στο facebook12

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook

ξεχασα τον κωδικο στο facebook

Όταν συνδέεστε στο Facebook, εάν ξεχάσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας, επιλέξτε “Ξεχάσατε τον λογαριασμό;” κάτω από τα πεδία καταχώρησης.

Η επόμενη σελίδα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε μια διεύθυνση email ή έναν αριθμό τηλεφώνου – εισαγάγετε ό, τι χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στην πρώτη θέση. Μόλις το κάνετε αυτό, το Facebook θα πρέπει να σας στείλει έναν κωδικό και θα σας δώσει μια λίστα με λογαριασμούς email και αριθμούς τηλεφώνου που συνδέονται με τον λογαριασμό σας. Επιλέξτε ό, τι είναι πιο εύκολο για εσάς.

Διαβάστε  Facebook Messenger – 10 τρόποι για να το βάλετε στο Site σας με Links

Στην επόμενη σελίδα θα υπάρχει ένα πεδίο εισαγωγής κειμένου για έναν κωδικό – αυτός ο κωδικός θα σας αποσταλεί μέσω SMS ή μέσω email, ανάλογα με το τι επιλέξατε. Εισαγάγετε τον κωδικό εδώ.

Τώρα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισαγάγετε ό, τι θέλετε να είναι ο νέος κωδικός πρόσβασης. Βάλτε το και μετά κάντε κλικ στο «Συνέχεια». Το Facebook θα σας δώσει τώρα την ευκαιρία να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας σε όλες τις συσκευές στις οποίες έχει συνδεθεί ή να τις διατηρήσετε συνδεδεμένες.

Εάν χρειάστηκε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας για λόγους ασφαλείας, σας συνιστούμε να επιλέξετε τον τελευταίο, αλλά εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, ίσως μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι. Σε κάθε περίπτωση, κάντε την επιλογή σας και επιλέξτε “Συνέχεια”. Τώρα ο κωδικός πρόσβασής σας θα αλλάξει και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook ως συνήθως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *