Είναι μια καλή λύση η αγορά Εκθεσιακού iPhone

Είναι μια καλή λύση η αγορά Εκθεσιακού iPhone;

Αναρωτιέμαι αν τα iPhone της έκθεσης αξίζουν το επιπλέον κόστος.

Το κόστος αγοράς ενός iPhone από εκθεσιακό χώρο είναι υψηλότερο από την αγορά του από έναν πάροχο.

Οι εκθεσιακοί χώροι πωλούν καινούργια iPhone σε υψηλή τιμή, ενώ οι πάροχοι πωλούν μεταχερισμένα iPhone με έκπτωση. Κάποια καταστήματα μπορούν επίσης να προσφέρουν εκπτώσεις αν αγοράσετε πολλά iPhone ταυτόχρονα.

Η αγορά ενός iPhone από έναν πάροχο σημαίνει ότι μπορείτε να αναβαθμίζετε κάθε χρόνο.

Αν αγοράζετε το iPhone σας από έναν πάροχο, τότε μπορείτε να το αναβαθμίζετε κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ένα iPhone 8 αλλά θέλετε να αναβαθμίσετε στο πιο πρόσφατο μοντέλο, μπορείτε να το κάνετε χωρίς επιπλέον κόστος. Το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει είναι το πρόγραμμά σας – αν το τρέχον πρόγραμμά σας προσφέρει απεριόριστα δεδομένα και μηνύματα και τα συναφή, είναι πιθανό να αυξήσει την τιμή αυτών των υπηρεσιών όταν προσφέρει ένα νέο τηλέφωνο κάθε χρόνο (ή ακόμα πιο συχνά). Ωστόσο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά για άτομα που δεν χρειάζονται περισσότερες από μία συσκευές ανά πάσα στιγμή–μπορεί να διαπιστώσετε ότι εξοικονομείτε χρήματα παραμένοντας με τον ίδιο πάροχο για πολλά χρόνια!

Τα iPhone εκθετηρίου διαθέτουν πλήρη εγγύηση και πολιτική επιστροφής.

Τα iPhone της έκθεσης διαθέτουν εγγύηση και πολιτική επιστροφής.

Διαβάστε  Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ανάκτηση δεδομένων από δίσκους

Η πολιτική εγγύησης και επιστροφής χρημάτων είναι σημαντική, διότι διασφαλίζει ότι μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο. Αν αγοράσετε ένα τηλέφωνο από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε αν θα σας επιστρέψουν τα χρήματα ή θα αντικαταστήσουν το προϊόν, αν κάτι πάει στραβά με αυτό εντός 30 ημερών από την αγορά. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο, καθώς μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά μετά από μία μόνο ημέρα (ειδικά αν το νέο σας iPhone χαλάσει). Το ίδιο ισχύει και για τις επιστροφές – αν παραγγείλετε κάτι online και δεν φτάσει εγκαίρως ή φτάσει κατεστραμμένο κατά τη μεταφορά, τότε δεν υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείτε να κάνετε εκτός από το να το στείλετε ξανά πίσω μέσω άλλης εταιρείας, κάτι που μπορεί να πάρει εβδομάδες! Με τα iPhone της έκθεσης, ωστόσο, όλα αυτά τα προβλήματα επιλύονται χάρη στην πολιτική εγγύησης/επιστροφής τους, η οποία αναφέρει: “Εάν παρουσιαστεί οποιαδήποτε βλάβη εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς (εξαιρουμένης της τυχαίας βλάβης), θα την επισκευάσουν ή θα την αντικαταστήσουν δωρεάν”. Μεγάλη υπόθεση ειδικά σε τόσο ακριβά κινητά τηλέφωνα.

Εάν θέλετε ένα νέο τηλέφωνο σε ετήσια βάση, τότε η απόκτηση ενός iPhone εκθετηρίου μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε

Αν θέλετε ένα νέο τηλέφωνο σε ετήσια βάση, τότε ίσως να χρειάζεστε έναν εκθεσιακό χώρο iPhone. Τα τηλέφωνα της έκθεσης συνοδεύονται από πλήρη εγγύηση και πολιτική επιστροφής. Η έκθεση έχει επίσης υψηλότερες τιμές από τους κανονικούς λιανοπωλητές όπως το Amazon ή το Flipkart.

Συμπερασματικά

Αν ψάχνετε για ένα μεταχειρισμένο iPhone κάθε χρόνο και δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω, τότε η αγορά από έναν εκθεσιακό χώρο μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Ωστόσο, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά του smartphone σας ή αν δεν σας ενδιαφέρει να έχετε το πιο πρόσφατο μοντέλο κάθε χρόνο, τότε ίσως είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια άλλη επιλογή, όπως η αγορά μέσω διαδικτύου ή μέσω ενός παρόχου με πολύ καλές αξιολογήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *