πως να αλλαξετε τον κωδικο προσβασης στο netflix

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix ή να τον επαναφέρετε

Είτε έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix είτε θέλετε να τον αλλάξετε σε κάτι πιο ασφαλές (καθώς και την εκκίνηση του πρώην σας από τον λογαριασμό σας), σας καλύπτουμε.

Το Netflix είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής στον κόσμο, με φανταστικές εκπομπές όπως το Sex Education και το Queer Eye διατηρώντας τους 193 εκατομμύρια συνδρομητές του κολλημένους στις οθόνες τους.

Όπως συμβαίνει με οποιονδήποτε διαδικτυακό λογαριασμό, είναι σημαντικό να αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασής σας για να διατηρείτε τις πληροφορίες σας ασφαλείς, καθώς και να σταματάτε τα ανεπιθύμητα τρίτα μέρη να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας δωρεάν και ενδεχομένως να σας απομακρύνουν από την υπηρεσία όταν είστε ακριβώς στη μέση την αγαπημένη σας εκπομπή μεγιστοποιώντας τον αριθμό των συσκευών που παρακολουθούν ταυτόχρονα.

Μπορείτε είτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix μέσω του προγράμματος περιήγησής σας στο Διαδίκτυο, είτε μέσω της εφαρμογής Netflix στο κινητό ή το tablet σας.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την αλλαγή ή την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης Netflix.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix μέσω του προγράμματος περιήγησής σας

Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε κάνοντας κλικ στο κόκκινο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Επιλέξτε το προφίλ σας και, στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στη σελίδα προορισμού του Netflix. Από εκεί, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα του προφίλ σας στη δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας και επιλέξτε Λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού.

Κάτω από την ενότητα “Μέλη και χρέωση”, θα δείτε τον κωδικό πρόσβασής σας σε αστερίσκους – κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στα δεξιά αυτού.

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εισαγάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης, ακολουθούμενο από τον νέο κωδικό πρόσβασης που θέλετε. Επιβεβαιώστε τον νέο κωδικό πρόσβασης πληκτρολογώντας τον ξανά.

Κάτω από αυτό, θα δείτε ένα πλαίσιο ελέγχου με την ένδειξη “Απαίτηση όλων των συσκευών να συνδεθούν ξανά με νέο κωδικό πρόσβασης”. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το πλαίσιο είναι επιλεγμένο για να βεβαιωθείτε ότι τυχόν τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας θα χρειαστούν τον νέο κωδικό πρόσβασης για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας.

αλλαγη κωδικου προσβασης netflix

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix στο κινητό σας

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Netflix χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε κανονικά και επιλέξτε το προφίλ σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

Κάντε κλικ στο Λογαριασμός και οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας θα ανοίξουν στο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας. Από εκεί, ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

αλλαγη κωδικου προσβασης netflix1

Πώς να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης

Όταν επιλέγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα μείγμα αριθμών, κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων για να είναι δύσκολο να μαντέψετε. Σημεία στίξης όπως “!” ή ‘%’ αξίζει να συμπεριληφθεί επίσης.

Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης που δεν χρησιμοποιείτε για άλλες εφαρμογές – τελικά, εάν ένας λογαριασμός παραβιαστεί, ένας εισβολέας θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία σύνδεσης.

Εάν ανησυχείτε για τη μνήμη πολλών διαφορετικών διαπιστευτηρίων, οι καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης θα το κάνουν αυτό για εσάς – και πολλοί έρχονται με δημιουργούς κωδικών πρόσβασης, οι οποίοι θα βρουν έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για εσάς.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix

Εάν έχετε ξεχάσει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix.

Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης του Netflix, είτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας στην εφαρμογή για κινητά. Κάτω από το κουμπί Είσοδος, κάντε κλικ στο τεστ που αναφέρει “Χρειάζεστε βοήθεια;”.

Από εκεί, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Εάν έχετε ξεχάσει επίσης τη διεύθυνση email σας, επιλέξτε Μήνυμα κειμένου (SMS) και θα λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

επαναφορα κωδικου προσβασης netflix1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *