σχεδιαση μετακομισης

Σχεδίαση Μετακόμισης με κουβέρτες

Σχεδιάζετε μια μετακόμιση; Εκτός από τις βασικές προμήθειες, όπως κουτιά και χαρτί συσκευασίας, θα χρειαστείτε μια κουβέρτα για να βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλά σας θα έρθουν με ασφάλεια στο νέο σπίτι. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε επιχρυσωμένα και γδαρμένα έπιπλα (για να μην αναφέρουμε, κατεστραμμένους τοίχους και δάπεδα επίσης). Οι κουβέρτες καλύπτουν και προστατεύουν τα έπιπλα και άλλα αντικείμενα ενώ βρίσκονται σε διέλευση από το παλιό σπίτι προς το νέο σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαξιλάρια επίπλων και γιατί τα χρειάζεστε όταν μετακομίζετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Τι είναι οι κουβέρτες; Οι κουβέρτες για μετακόμιση (μερικές φορές ονομάζονται επένδυση επίπλων) είναι βαρέα καλύμματα υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για την προστασία επίπλων, συσκευών και άλλων μεγάλων αντικειμένων κατά τη μετακίνηση. Αυτές οι κουβέρτες έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν τους κραδασμούς και να παρέχουν προστασία σε ό, τι καλύπτουν. Η επένδυση είναι συνήθως κατασκευασμένη από βαμβάκι, πολυεστέρα ή συνδυασμό των δύο. Επιπλέον, πολλές κουβέρτες έρχονται με εσωτερικά μαξιλάρια για να παρέχουν επιπλέον προστασία για εύθραυστα αντικείμενα κατά τη μεταφορά. Ειδικότερα σε μετακομίσεις στο εξωτερικό όπως για μεταφορές Ελλάδα Γαλλία, ή άλλες χώρες όπως Γερμανία και Αγγλία πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Πώς χρησιμοποιώ τις κουβέρτες μετακόμισης;

Αν θέλετε να μετακινηθείτε σαν επαγγελματίας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε σαν επαγγελματίας – που σημαίνει να αποκτήσετε βασικά κινούμενα αναλώσιμα όπως κινούμενες κουβέρτες. Λοιπόν, πώς ακριβώς χρησιμοποιείτε επιθέματα επίπλων; Αρχικά, ξεδιπλώστε τις κινούμενες κουβέρτες και τοποθετήστε τις πάνω από το αντικείμενο. Καλύψτε το αντικείμενο όσο μπορείτε. Φροντίστε να έχετε μια επιπλέον κινούμενη κουβέρτα στο χέρι, σε περίπτωση που μια κουβέρτα δεν είναι αρκετή για να καλύψει το αντικείμενο.

Διαβάστε  Γιατί ο Γάμος απαιτεί μια Πολυτελέστατη Μετακίνηση;

Δεύτερον, θα πρέπει να ασφαλίσετε την κουβέρτα στα έπιπλα, τη συσκευή ή άλλο είδος. Συνιστούμε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα στρώμα περιτυλίγματος στο πάνω μέρος της κουβέρτας είτε της ταινίας συσκευασίας για να στερεώσετε την κουβέρτα στο αντικείμενο. Τρίτον, μόλις η  κουβέρτα τοποθετηθεί με ασφάλεια στο πάνω μέρος του αντικειμένου, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να το μετακινείτε στο νέο σπίτι. Εάν το αντικείμενο είναι βαρύ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα φορείο ή ένα χειροκίνητο φορτηγό για να μεταφέρετε το αντικείμενο από και προς το φορτηγό. Αν ψάξετε για μετακομίσεις Αθήνα, τότε ρωτήστε τις μεταφορικές.

Τέλος, αφού φτάσετε στο νέο σπίτι, μπορείτε να αφαιρέσετε το επίθεμα επίπλων από το αντικείμενο. Γιατί τα χρειάζομαι όταν μετακομίζω; Χρειάζεστε κινούμενες κουβέρτες για δύο λόγους: 1) Τα μαξιλάρια επίπλων προστατεύουν τα οικιακά σας αντικείμενα όταν μετακινείστε. Αποτρέπουν τα γρατζουνισμένα έπιπλα, τις συσκευές σας και άλλα αντικείμενα κατά τη μεταφορά στο νέο σπίτι. Δείτε περισσότερα στον οδηγό μετακόμισης.

Προλαμβάνουν επίσης ζημιές στους τοίχους και τα δάπεδά σας. 2) Οι κουβέρτες διατηρούν τα έπιπλά σας απαλλαγμένα από σκόνη, φθορές και βρωμιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο νέο σας σπίτι. Εάν τα έπιπλα φορτωθούν στο φορτηγό και ασφαλιστούν μέσα σε μια κουβέρτα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα φτάσει ασφαλές και υγιές – και (το καλύτερο από όλα) καθαρό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω εναλλακτικές λύσεις για να αγοράσω κουβέρτες; Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την πραγματική προσφορά (δηλ. Επίσημες κουβέρτες) όταν μετακινείτε έπιπλα και άλλα μεγάλα οικιακά είδη.

Η βαριά, επενδεδυμένη φύση των επίπλων είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει και να προστατεύει τα αντικείμενα κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές λύσεις για να μετακινήσετε κουβέρτες. Οτιδήποτε από μια παχιά πετσέτα ή σεντόνι έως το περιτύλιγμα συσκευασίας ή το χαρτί συσκευασίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί για μια κουβέρτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *