10 συμβουλές συσκευασίας για μετακόμιση σπιτιού

10 συμβουλές συσκευασίας για μετακόμιση σπιτιού

 1. Αποφύγετε την υπερβολική συσκευασία των κουτιών

Μην κάνετε το λάθος να πακετάρετε τα χαρτόκουτα και να τα κάνετε τόσο βαριά που πέφτει το κάτω μέρος! Εκτός από τη διασφάλιση ότι το κάτω μέρος των κουτιών είναι καλά κολλημένο με ταινία, καθώς συσκευάζετε, δοκιμάστε το βάρος του κουτιού για να βεβαιωθείτε ότι δεν το κάνετε πολύ βαρύ για να το χειριστείτε με ασφάλεια.

2. Ξεκινήστε με δωμάτια και αντικείμενα που χρησιμοποιείτε λιγότερο

Ξεκινήστε όσο το δυνατόν νωρίτερα μαζεύοντας τα δωμάτια που χρησιμοποιείτε λιγότερο και, στη συνέχεια, συσκευάστε μεθοδικά δωμάτιο προς δωμάτιο, αν μπορείτε.

3. Βάλτε ετικέτα στα κουτιά σας με ό,τι υπάρχει μέσα και το δωμάτιο στο οποίο μπαίνουν

Σημειώνετε πάντα τα κουτιά σας εξωτερικά, ώστε μόλις συσκευαστούν, να ξέρετε τι υπάρχει μέσα. Εκτός από την επισήμανση των κουτιών με, για παράδειγμα, “τηγάνια και μαχαιροπίρουνα”, μπορεί επίσης να θέλετε να δηλώσετε με σαφήνεια σε ποιο δωμάτιο θα μπει επίσης, μπορεί να μην είναι πάντα σαφές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε κοινά είδη κουζίνας στο βοηθητικό δωμάτιο, το γκαράζ ή το ντουλάπι σας, επομένως πάντα να επισημαίνετε το δωμάτιο στο οποίο ανήκουν τα αντικείμενα καθαρά και σε κάθε κουτί. Αναζητήστε για μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα και ζητήστε προσφορές.

Διαβάστε  Ποιες ειναι οι επιλογές για ταξίδι απο την Κέρκυρα στους Παξούς

4. Μην κάνετε τα κουτιά πολύ βαριά για να τα σηκώνετε με ασφάλεια

Δοκιμάστε το βάρος των κουτιών καθώς τα συσκευάζετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταλήξουν πολύ βαριά για να τα παραλάβετε με ασφάλεια. Επίσης, να θυμάστε ότι τα μεγάλα κουτιά θα περιέχουν φυσικά περισσότερα μέσα τους, επομένως μπορεί να καταλήξουν να είναι πολύ βαριά και μια δουλειά για 2 άτομα. Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως θέλετε να προσθέσετε αυτοκόλλητα “μεγάλου φορτίου” στα επηρεαζόμενα κουτιά. Μιλήστε με ειδικούς για ενοικίαση φορτηγού και θα σας κατατοπίσουν.

Μεταφορά καναπέ – Πως γίνεται

5. Επενδύστε σε ένα διανομέα ταινίας

Ένας διανομέας ταινίας κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη όταν πρόκειται για τη συναρμολόγηση και τη στερέωση των κινούμενων κουτιών από χαρτόνι. Σοβαρά, το χειροκίνητο κόψιμο της ταινίας για τη συναρμολόγηση των κουτιών είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και ο διανομέας ταινίας κάνει την εργασία εξαιρετικά ελαφριά.

6. Να είστε γενναιόδωροι με τη συσκευασία σας

Βεβαιωθείτε ότι είστε γενναιόδωροι με τη χρήση της εφημερίδας και του περιτυλίγματος με φυσαλίδες για να προστατεύσετε ευαίσθητα αντικείμενα όπως γυάλινα σκεύη και στολίδια.

7. Αποφύγετε τα άδεια κενά

Προσπαθήστε να γεμίσετε κουτιά για να κάνετε την καλύτερη δυνατή χρήση του χώρου, όχι μόνο θα μειώσει τον όγκο των κουτιών που χρειάζεστε για να μετακινήσετε, αλλά το να μαζέψετε κιβώτια (ενώ διασφαλίζετε ότι δεν είναι πολύ βαριά!) σημαίνει ότι το περιεχόμενο δεν θα να μπορείς να κινηθείς μέσα, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να σπάσουν τα πράγματα.

Γεμίστε τυχόν κενά με παλιές εφημερίδες ή ακόμα και με μπαλάκια σεντόνια για να αποφύγετε τα σπασίματα.

Σχεδίαση Μετακόμισης με κουβέρτες

8. Χρησιμοποιήστε μεγάλα κουτιά για ελαφριά αντικείμενα

Βεβαιωθείτε ότι δεν γεμίζετε μεγάλα κουτιά με βαριά αντικείμενα. Για παράδειγμα, τα σερβίτσια και τα βιβλία είναι καλύτερα να συσκευάζονται σε μικρότερα κουτιά. Το μικρότερο μέγεθος κουτιού σημαίνει ότι δεν θα είναι τόσο βαρύ όσο ένα πολύ μεγαλύτερο κουτί για μεταφορά. Κρατήστε μεγαλύτερα κουτιά για πιο ελαφριά αντικείμενα, όπως μαλακά έπιπλα και κλινοσκεπάσματα. Ψάξτε τοπικά όπως μετακομίσεις Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε  Ένας Oδηγός για να Ξαναγεμίσετε το Vape σας με e-υγρό

9. Συσκευάστε τα καλώδια τακτοποιημένα

Με τόσα πολλά να κάνουμε, μπορεί να είναι δελεαστικό να τραβήξετε τα καλώδια και απλά να τα βάλετε σε κουτιά, αλλά θα μας ευχαριστήσετε για αυτό όταν πρόκειται για τη συσκευασία! Ξεκινήστε τραβώντας μια φωτογραφία του πίσω μέρους της τηλεόρασής σας ή οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρικού εξοπλισμού, στη συνέχεια αποσυνδέστε τα καλώδια και χρησιμοποιήστε δεμένα καλωδίων για να στερεώσετε κάθε μεμονωμένο καλώδιο, προτού τα βάλετε μέσα σε μια διάφανη σακούλα τροφίμων, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να επισημάνετε ανάλογα. εύκολο να εντοπιστούν τα σωστά καλώδια για τη σωστή συσκευή.

10. Ελέγξτε τα καπάκια και αποθηκεύστε τα όρθια

Εάν μετακινείτε υγρά, για παράδειγμα, οτιδήποτε από το ψυγείο ή τα ντουλάπια της κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των υγρών καθαρισμού, προσέξτε ιδιαίτερα και βεβαιωθείτε ότι τα καπάκια είναι σφιχτά βιδωμένα στη θέση τους. Ίσως θελήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να τοποθετήσετε μπουκάλια μέσα σε μεγάλες σακούλες τροφίμων/καταψύκτη ή σακούλες μεταφοράς, οπότε εάν παρουσιαστούν διαρροές ή σπασίματα, η διαρροή θα περιοριστεί. Στη συνέχεια, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι μπαίνουν σε ένα στιβαρό κουτί (ιδανικά ένα πλαστικό κλουβί) και ότι τυχόν κενά θα γεμίσουν για να σταματήσουν να χτυπούν και να κροταλίζουν κατά τη μεταφορά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *